Home › Delegación Sabadell › Ramon Pla Soler › Masas, panes y repostería › Pa de pessic sense gluten (Segons el motllo és una bona base per fer les mones)
Ramon Pla Soler
¿Quieres que te llame Ramon Pla Soler?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Ramon Pla Soler por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Pa de pessic sense gluten (Segons el motllo és una bona base per fer les mones)
03 April 2020Precalentar el forn a màxima potència.
INGREDIENTS
6 OUS
150G DE SUCRE
75G DE FARINA SENSE GLUTEN DE REPOSTERIA
75 G DE MAIZENA
PREPARACIÓ
1.- Separem les clares del rovell i amb la papallona les muntem a velocitat 3,5 fins que quedin a punt de neu.
2.- Incorporem el sucre amb la màquina en marxa fins que no es noti cap granet i quedi molt fi.
3.- Sense parar la màquina afagim els rovells un a un.
4.- Després les dues farines. (Millor si les heu colat prèviament). Durant 20 segons a la mateixa velocitat i pareu el Thermomix® .
5.-Remeneu amb l'espàtula amb moviments envolvents perquè no baixi l'espongositat que hem aconseguit.
6.-Posem la massa en un motlle prèviament untat amb mantega.
7.- Baixem el forn a 180º i introduïm el motlle amb la massa.
8.- Segons el forn estarà entre 40 i 50 minuts per coure's be.
Bon profit.