Home › Delegación Sabadell › Ramon Pla Soler › Masas, panes y repostería › Pa de pessic sense gluten (Segons el motllo és una bona base per fer les mones)



¿Quieres que te llame Ramon Pla Soler?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Quieres hablar con Ramon Pla Soler por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Pa de pessic sense gluten (Segons el motllo és una bona base per fer les mones)
03 April 2020Precalentar el forn a màxima potència.
INGREDIENTS
6 OUS
150G DE SUCRE
75G DE FARINA SENSE GLUTEN DE REPOSTERIA
75 G DE MAIZENA
PREPARACIÓ
1.- Separem les clares del rovell i amb la papallona les muntem a velocitat 3,5 fins que quedin a punt de neu.
2.- Incorporem el sucre amb la màquina en marxa fins que no es noti cap granet i quedi molt fi.
3.- Sense parar la màquina afagim els rovells un a un.
4.- Després les dues farines. (Millor si les heu colat prèviament). Durant 20 segons a la mateixa velocitat i pareu el Thermomix® .
5.-Remeneu amb l'espàtula amb moviments envolvents perquè no baixi l'espongositat que hem aconseguit.
6.-Posem la massa en un motlle prèviament untat amb mantega.
7.- Baixem el forn a 180º i introduïm el motlle amb la massa.
8.- Segons el forn estarà entre 40 i 50 minuts per coure's be.
Bon profit.