Home › Delegación Sabadell › Ramon Pla Soler › Postres y dulces › Farcit de Mantega dolça per a les Mones
Ramon Pla Soler
¿Quieres que te llame Ramon Pla Soler?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Ramon Pla Soler por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Farcit de Mantega dolça per a les Mones
12 April 2020Ingredients:
50g Ametlla trocejada
200g Sucre
200g Aigua
250g Mantega a temperatura ambient (tova)
20g Cointreau
20g Cognac
20g Rom
2 Mànigues pastisseres
Almibar:
Amb el sucre i l'aigua fem l'almibar tal com indica la recepta de cookidoo. Es reserva i es deixa refredar completament
Crema de Mantega:
1.- Posar la Papallona i 250 g de Mantegsa tova a velocitat 3 i quan està tota la mantega agrupada s'afageixen 100g d'almibar fins que la mantega l'absorbeixi tot..
2.- Retirar 1/3 part de la mantega en una màniga pastissera, una altre tercera part en un bol pel farcit i en la que queda a la màquina s'afageix una cullerada de Cacau Pur en pols (la quantitat al gust). Posar la màquina a velocitat 3 fins que quedi el cacau integrat. Retirar en una altra màniga pastissera.
3.- Tallar en horitzontal el pa de pessic que tenieu reservat.
4.- En un got barrejar els licors i 60g del almíbar que ens ha sobrat. Repartir-ho amb un pincell a les dues parts del pa de pessic per la seva part interior perquè quedi ben banyat.
5.- Untar amb la mantega del bol la part inferior del pastis i seguidament tapar el pastis amb la part superior. Untar lleugerament el lateral del pastis amb la mantega que ens ha sobrat del bol i afagir l'ametlla trocejada.
6.- Decorar el sobre de la mona fent servir la mantega de les dues mànigues pastisseres que teniem reservades.