Pa de pessic sense gluten (Segons el motllo és una bona base per fer les mones)

#Masas, panes y repostería 03 abril 2020


Precalentar el forn a màxima potència.


INGREDIENTS


6 OUS


150G DE SUCRE


75G DE FARINA SENSE GLUTEN DE REPOSTERIA


75 G DE MAIZENA


PREPARACIÓ


1.- Separem les clares del rovell i amb la papallona les muntem a velocitat 3,5 fins que quedin a punt de neu.


2.- Incorporem el sucre amb la màquina en marxa fins que no es noti cap granet i quedi molt fi.


3.- Sense parar la màquina afagim els rovells un a un.


4.- Després les dues farines. (Millor si les heu colat prèviament). Durant 20 segons a la mateixa velocitat i pareu el Thermomix® .


5.-Remeneu amb l'espàtula amb moviments envolvents perquè no baixi l'espongositat que hem aconseguit.


6.-Posem la massa en un motlle prèviament untat amb mantega.


7.- Baixem el forn a 180º i introduïm el motlle amb la massa.


8.- Segons el forn estarà entre 40 i 50 minuts per coure's be.


Bon profit.