Blog de RAMON PLA SOLER
#Postres y dulces 12 abril 2020
Farcit de Mantega dolça per a les Mones
Ingredients:50g Ametlla trocejada200g Sucre200g Aigua250g Mantega a temperatura ambient (tova)20g Cointreau20g Cognac20g Rom2 Mànigues pastisseresAlmibar:Amb el sucre i l'aigua fem l'almibar tal com indica la recepta de cookidoo. Es reser...

#Masas, panes y repostería 03 abril 2020
Pa de pessic sense gluten (Segons el motllo és una bona base per fer les mones)
Precalentar el forn a màxima potència.INGREDIENTS6 OUS150G DE SUCRE75G DE FARINA SENSE GLUTEN DE REPOSTERIA75 G DE MAIZENAPREPARACIÓ1.- Separem les clares del rovell i amb la papallona les muntem a velocitat 3,5 fins que quedin a punt de neu.2.- Inco...

#Masas, panes y repostería 27 octubre 2019
Pa sense gluten
Recepta del pa ràpid sense gluten, rebaixant la quantitat de farina mix B a 330g i afagint 120g de midó. Amb aixó s'aconsegueix que quedi mes flonjo. Un cop fornejat es deixa refredar i el tallem a llesques perquè es pugui congelar i pass...
#Masas, panes y repostería 20 junio 2018
Classe de Sant Joan
Las recetas de la Classe de Sant JoanAGUA DE VALENCIA INGREDIENTES:•200 g de azúcar •2 naranjas de zumo peladas, sin nada de parte blanca ni pepitas•1 limón pelado, sin nada de parte blanca ni pepitas•500 g de cubitos de hielo•150 g de licor...