Farcit de Mantega dolça per a les Mones

#Postres y dulces 12 abril 2020

Ingredients:


50g Ametlla trocejada


200g Sucre


200g Aigua


250g Mantega a temperatura ambient (tova)


20g  Cointreau


20g  Cognac


20g Rom


2 Mànigues pastisseres


Almibar:


Amb el sucre i l'aigua fem l'almibar tal com indica la recepta de cookidoo. Es reserva i es deixa refredar completament


Crema de Mantega:


1.- Posar la Papallona i 250 g de Mantegsa tova a velocitat 3 i quan està tota la mantega agrupada s'afageixen 100g d'almibar fins que la mantega l'absorbeixi tot..


2.- Retirar 1/3 part de la mantega en una màniga pastissera, una altre tercera part en un bol pel farcit i en la que queda a la màquina s'afageix una cullerada de Cacau Pur en pols (la quantitat al gust). Posar la màquina a velocitat 3 fins que quedi el cacau integrat. Retirar en una altra màniga pastissera.


3.- Tallar en horitzontal el pa de pessic que tenieu reservat.


4.- En un got barrejar els licors i 60g del almíbar que ens ha sobrat. Repartir-ho amb un pincell a les dues parts del pa de pessic per la seva part interior perquè quedi ben banyat.


5.- Untar amb la mantega del bol la part inferior del pastis i seguidament tapar el pastis amb la part superior. Untar lleugerament el lateral del pastis amb la mantega que ens ha sobrat del bol i afagir l'ametlla trocejada.


6.- Decorar el sobre de la mona fent servir la mantega de les dues mànigues pastisseres que teniem reservades.