Thermomix® Sabadell

Gemma Carreras Salas

QUAN ENTREU A LA BLOGOSFERA NOMÉS VEIEU LES 4 ÚLTIMES PUBLICACIONS, PER VEURE LES ANTERIORS S’HA DE BUSCAR MÉS AVALL , A L’INDEX DE CATEGORIES ON HI ESTÀN CLASSIFICADES. 

EL CONCURS SETMANAL ESTÀ A NOTÍCIES BLOG.  SORT!!!

Sempre m'ha encantat cuinar, però des  que fa 14 anys van regalar-me el meu primer Thermomix® ,( Si si , ho heu sentit bé, el Thermomix® és masculí doncs és un robot de cuina, què dic jo? ...és el millor robot de cuina!!!!!) poc a poc em vaig anar enamorant i ja no podria viure sense ell. Ara ja fa dotze anys que vaig decidir convertir el meu hobbie en un treball i disfruto encomanant la meva passió pel Thermomix® a meus amics, clients, i en molts casos ambdues coses. Siempre me encantó cocinar , pero desde hace 14 años me regalaron mi primer Thermomix® ( Si, si, habeis oido bién, el Thermomix® es masculino pues es un robot de cocina, ¿qué digo yo?Es el mejor robot de cocina) Poco a poco me fui enamorando y ya no podría vivir sin él. Hace ya doce años que decidí convertir mi hobbie en un trabajo y disfruto contagiando mi pasión por el Thermomix® a mis amigos, clientes, y en muchos casos ambas cosas.

QUAN ENTREU A LA BLOGOSFERA NOMÉS VEIEU LES 4 ÚLTIMES PUBLICACIONS, PER VEURE LES ANTERIORS S’HA DE BUSCAR MÉS AVALL , A L’INDEX DE CATEGORIES ON HI ESTÀN CLASSIFICADES. 

EL CONCURS SETMANAL ESTÀ A NOTÍCIES BLOG.  SORT!!!

Sempre m'ha encantat cuinar, però des  que fa 14 anys van regalar-me el meu primer Thermomix® ,( Si si , ho heu sentit bé, el Thermomix® és masculí doncs és un robot de cuina, què dic jo? ...és el millor robot de cuina!!!!!) poc a poc em vaig anar enamorant i ja no podria viure sense ell. Ara ja fa dotze anys que vaig decidir convertir el meu hobbie en un treball i disfruto encomanant la meva passió pel Thermomix® a meus amics, clients, i en molts casos ambdues coses. Siempre me encantó cocinar , pero desde hace 14 años me regalaron mi primer Thermomix® ( Si, si, habeis oido bién, el Thermomix® es masculino pues es un robot de cocina, ¿qué digo yo?Es el mejor robot de cocina) Poco a poco me fui enamorando y ya no podría vivir sin él. Hace ya doce años que decidí convertir mi hobbie en un trabajo y disfruto contagiando mi pasión por el Thermomix® a mis amigos, clientes, y en muchos casos ambas cosas.

RATATOUILLE

01 abril 2020
01 abril 2020



El RATATOUILLE és la variant francesa de la sanfaïna catalana, el Pisto de diferents llocs d’Espanya o altres mols plats semblants de la geografia Mediterrània , doncs es tracta d’un estofadet de les mateixes verdures amb diferents condiments i acabats. 


Ingredients:  ceba, pebrots variats, tomàquet, esberginia i carbassó.  Herbes provençals (en el nostre cas) sal , pebre i vinagre.




En el nostre cas he fet el Ratatouille Provençal i es tracta de fer un sofregit amb la ceba, pebrots i tomàquet (aromatitzat amb herbes provençals, llorer ,sal,pebre i sucre) i posar-lo a la basa d’un recipient apte x forn. Disposar-hi al damunt rotllanes de tomàquet , carbassó i esbergínia intercalats i abocar-hi a sobre una vinagreta de oli, Mòdena i herbes provençals, tapar-ho amb un full de forn humitejat uns 45minuts a 200º.


Hi ha molts altres tipus de Ratatouille , més bàsics i elaborats 100% a la Thermomix® . Podeu consultar-l’ós tots a cookidoo. (Ja sabeu si algú no hi té accèssit, que em demani recepta particularment)


Com tots els estofats, és un plat ideal per preparar d’un dia per l’altre. Prova’l i repetiràs.

Solicita demostración