Blog de GEMMA CARRERAS SALAS

OUS ESTRELLATS AMB PATATES

#Aperitivos, entrantes y tapas 03 julio 2020

OUS ESTRELLATS AMB PATATES

Por Gemma Carreras Salas | Sabadell

Des de fa uns anys és un plat molt de moda a moltes cartes de restaurants i és força complicat que te’l serveixin al punt, diguèssim que s’ha de saber trobar el punt de la patata, el punt de l’ou... doncs aquesta recepta hi és a Cookidoo i té una ela...

“GASPATXO” i GUACAMOLE

#Aperitivos, entrantes y tapas 28 junio 2020

“GASPATXO” i GUACAMOLE

Por Gemma Carreras Salas | Sabadell

Dos entrants genials que si els fas junts et fan un primer plat de diumenge espectacular, i Els pots fer tots 2 en només 10 minuts!!!!INGREDIENTS “GASPATXO”: 1 Quilo de tomàquet madur, 50 g de ceba (millor tendra), 40gr de pebrot verd, 70gr de cogo...

COCA DE SANT JOAN (“BRIOIX”)

#Masas, panes y repostería 18 junio 2020

COCA DE SANT JOAN (“BRIOIX”)

Por Gemma Carreras Salas | Sabadell

Per Sant Joan és imprescindible menjar Coca, n’hi ha de molts tipus dif erents però aquesta potser és la més típica . La base és sempre un Brioix i llavors pot  farcir-se amb Nata, Crema, Trufa i acabar-se amb un enreixat de crema o amb fru...

#Noticias Blog 16 mayo 2020

LES VOSTRES FOTOS 9ena SETMANA

Por Gemma Carreras Salas | Sabadell

Doncs si, 9ena setmana del concurs #ACASAAMBThermomix®  que vaig començar entre vosaltres, clients i amics.  per animar-vos a fer cosetes cada dia amb la Thermomix® durant el confinament i compartir-ho entre tots amb l’excusa d’un sorteig els...

LES VOSTRES FOTOS 9ena SETMANA