Aperitivos, entrantes y tapas

OUS ESTRELLATS AMB PATATES

#Aperitivos, entrantes y tapas 03 julio 2020

OUS ESTRELLATS AMB PATATES

Por Gemma Carreras Salas | Sabadell

Des de fa uns anys és un plat molt de moda a moltes cartes de restaurants i és força complicat que te’l serveixin al punt, diguèssim que s’ha de saber trobar el punt de la patata, el punt de l’ou... doncs aquesta recepta hi és a Cookidoo i té una ela...

#Aperitivos, entrantes y tapas 28 junio 2020

“GASPATXO” i GUACAMOLE

Por Gemma Carreras Salas | Sabadell

Dos entrants genials que si els fas junts et fan un primer plat de diumenge espectacular, i Els pots fer tots 2 en només 10 minuts!!!!INGREDIENTS “GASPATXO”: 1 Quilo de tomàquet madur, 50 g de ceba (millor tendra), 40gr de pebrot verd, 70gr de cogo...

“GASPATXO” i GUACAMOLE
XAMPINYONS FARCITS 09/04/20

#Aperitivos, entrantes y tapas 09 abril 2020

XAMPINYONS FARCITS 09/04/20

Por Gemma Carreras Salas | Sabadell

El xampinyó és un ingredient molt versàtil i és per això que jo acostumo a incorporar-lo sempre a la meva dieta setmanal.  En podem fer cremes, saltejat com a guarnició, filetejat incorporar-lo en sopes, fer-ne salses o com avui farcir-lo doncs...

#Aperitivos, entrantes y tapas 27 marzo 2020

CROQUETES D’APROFITAMENT 26/03/20

Por Gemma Carreras Salas | Sabadell

CROQUETES Les croquetes poden ser de moltíssims sabors, carn, peix, verdures, formatges i quantitat inimaginable de  combinacions , però el que totes tenen en comú és una beixamel que els hi dona la textura característica per la part de din...

CROQUETES D’APROFITAMENT 26/03/20
MADALENES SALADES. (23/03/20)

#Aperitivos, entrantes y tapas 23 marzo 2020

MADALENES SALADES. (23/03/20)

Por Gemma Carreras Salas | Sabadell

MUFFINS SALATS ( bròquil i tonyina o pastanaga, parmesà i bacon) (cookidoo)Jo avui he fet 12 madalenes per berenar i les he fet amb el que tenia a casa. Han quedat boníssimes i ara us passo detall. 1- pre-escalfar el forn a 180º 2- preparar...

#Aperitivos, entrantes y tapas 17 marzo 2020

“EMPANADILLAS” 17/03/20

Por Gemma Carreras Salas | Sabadell

“EMPANADILLAS” AMB FARCIMENT DE TONYINA I “PISTO”Cuina d’improvització i d’aprofitament... vull dir  que he decidit fer una variació d’una recepta molt clàssica a partir d’una massa que tinc a la nevera i he d’utilitzar...Tinc un rotlle de massa...

“EMPANADILLAS” 17/03/20