Home › Delegación Sabadell › Gemma Carreras Salas › Sopas y cremas › CALDO BÀSIC. 02/04/20


QUAN ENTREU A LA BLOGOSFERA NOMÉS VEIEU LES 4 ÚLTIMES PUBLICACIONS, PER VEURE LES ANTERIORS S’HA DE BUSCAR MÉS AVALL , A L’INDEX DE CATEGORIES ON HI ESTÀN CLASSIFICADES.
EL CONCURS SETMANAL ESTÀ A NOTÍCIES BLOG. SORT!!!
Sempre m'ha encantat cuinar, però des que fa 14 anys van regalar-me el meu primer Thermomix® ,( Si si , ho heu sentit bé, el Thermomix® és masculí doncs és un robot de cuina, què dic jo? ...és el millor robot de cuina!!!!!) poc a poc em vaig anar enamorant i ja no podria viure sense ell. Ara ja fa dotze anys que vaig decidir convertir el meu hobbie en un treball i disfruto encomanant la meva passió pel Thermomix® a meus amics, clients, i en molts casos ambdues coses. Siempre me encantó cocinar , pero desde hace 14 años me regalaron mi primer Thermomix® ( Si, si, habeis oido bién, el Thermomix® es masculino pues es un robot de cocina, ¿qué digo yo?Es el mejor robot de cocina) Poco a poco me fui enamorando y ya no podría vivir sin él. Hace ya doce años que decidí convertir mi hobbie en un trabajo y disfruto contagiando mi pasión por el Thermomix® a mis amigos, clientes, y en muchos casos ambas cosas.

¿Quieres que te llame Gemma Carreras Salas?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Quieres hablar con Gemma Carreras Salas por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
CALDO BÀSIC. 02/04/20
02 April 2020El caldo o brou bàsic (caldo base a cookidoo) és una recepta súper imprescindible.
És molt fàcil de fer i és el brou que ens substitueix al tant utilitzat tetrabric de brou (1,5 o 2 litres).
Aquí veieu els ingredients i també veieu unes altres fotos de com jo m’organitzo en el congelador per tenir-ho sempre a punt per fer aquesta recepta i aconseguir un bon plat únic complert. La foto on es veu el cistellet amb una bossa de plàstic que conté el tall us l’he posada per explicar-vos com ho faig jo per congelar la carn que utilitzaré en aquesta recepta, i així m’asseguro que quan vagi depressa i no ho hagi pogut descongelat m’hi càpiga en el cistellet. Amb les verdures del brou , nab, api, porro i mongeta verda , faig el mateix, les congelo en bossetes i així sempre en disposo en petites quantitats per fer el brou, tomàquet i pastanaga sempre n’acostumem a tenir. La farina de cigró i arròs amb que comença la recepta i que ens farà el caldo blanc i més espès, també la podeu tenir ja molta en un pot.
Si quan feu la recepta utilitzeu els ingredients encara congelats , enlloc de 45 minuts, augmenten a 55 minuts. Un cop acabat el temps podeu deixar-ho amb les verduretes, com he fet jo , i així serà una sopa de Juliana de verduretes, trinxar-les i aconseguir un brou més espesset o colar-lo i afegir-hi pasta o arròs....
Per allargar més el caldo, i si hi heu posat més carn, podeu colar i tornar a posar aigua amb les mateixes verduretes i carn , repetir altre cop la cocció uns 30 minuts.