Thermomix® Sabadell

Gemma Carreras Salas

QUAN ENTREU A LA BLOGOSFERA NOMÉS VEIEU LES 4 ÚLTIMES PUBLICACIONS, PER VEURE LES ANTERIORS S’HA DE BUSCAR MÉS AVALL , A L’INDEX DE CATEGORIES ON HI ESTÀN CLASSIFICADES. 

EL CONCURS SETMANAL ESTÀ A NOTÍCIES BLOG.  SORT!!!

Sempre m'ha encantat cuinar, però des  que fa 14 anys van regalar-me el meu primer Thermomix® ,( Si si , ho heu sentit bé, el Thermomix® és masculí doncs és un robot de cuina, què dic jo? ...és el millor robot de cuina!!!!!) poc a poc em vaig anar enamorant i ja no podria viure sense ell. Ara ja fa dotze anys que vaig decidir convertir el meu hobbie en un treball i disfruto encomanant la meva passió pel Thermomix® a meus amics, clients, i en molts casos ambdues coses. Siempre me encantó cocinar , pero desde hace 14 años me regalaron mi primer Thermomix® ( Si, si, habeis oido bién, el Thermomix® es masculino pues es un robot de cocina, ¿qué digo yo?Es el mejor robot de cocina) Poco a poco me fui enamorando y ya no podría vivir sin él. Hace ya doce años que decidí convertir mi hobbie en un trabajo y disfruto contagiando mi pasión por el Thermomix® a mis amigos, clientes, y en muchos casos ambas cosas.

QUAN ENTREU A LA BLOGOSFERA NOMÉS VEIEU LES 4 ÚLTIMES PUBLICACIONS, PER VEURE LES ANTERIORS S’HA DE BUSCAR MÉS AVALL , A L’INDEX DE CATEGORIES ON HI ESTÀN CLASSIFICADES. 

EL CONCURS SETMANAL ESTÀ A NOTÍCIES BLOG.  SORT!!!

Sempre m'ha encantat cuinar, però des  que fa 14 anys van regalar-me el meu primer Thermomix® ,( Si si , ho heu sentit bé, el Thermomix® és masculí doncs és un robot de cuina, què dic jo? ...és el millor robot de cuina!!!!!) poc a poc em vaig anar enamorant i ja no podria viure sense ell. Ara ja fa dotze anys que vaig decidir convertir el meu hobbie en un treball i disfruto encomanant la meva passió pel Thermomix® a meus amics, clients, i en molts casos ambdues coses. Siempre me encantó cocinar , pero desde hace 14 años me regalaron mi primer Thermomix® ( Si, si, habeis oido bién, el Thermomix® es masculino pues es un robot de cocina, ¿qué digo yo?Es el mejor robot de cocina) Poco a poco me fui enamorando y ya no podría vivir sin él. Hace ya doce años que decidí convertir mi hobbie en un trabajo y disfruto contagiando mi pasión por el Thermomix® a mis amigos, clientes, y en muchos casos ambas cosas.

XOCOLATA ATEMPERADA. 05/04/20

05 April 2020
05 April 2020
Categoría:

La xocolata està atemperada aproximadament als 30º. Per aconseguir-ho cal fondre-la a 50º i llavors afegir-n’hi de ratllada fins la temperatura òptima. La xocolata atemperada s’utilitza quan necessitem que al recuperar el seu estat sòlid , l’acabat sigui brillant. La xocolata nopmés fosa quedaria tova i opaca.


Procediment i proporcions: 


Cal ratllar  250gr ( o 500gr) de xocolata  10 segons a vel7. Reservar-la.


Posar al vas 180gr ( o 370gr) de la xocolata ratllada  i fondre-la 5 minuts a 50º vel 3. Si cal es pot posar 2 minuts més a 50º i vel 3.  Afegir-hi els 70gr ( o 130gr) de la resta de xocolata ratllada i remenar-la 2 minuts a vel 3. Així aconseguirem la temperatura òptima i ja tindrem la xocolata al punt per treballar-hi.


La xocolata atemperada es pot utilitzar per fer cobertures, per banyar (inmersió) , o al damunt de superfícies planes. El material d’aquestes superfícies cal que sigui de silicona, paper de forn o plàstics alimentaris ( làmines d’acetat, bosses tipus ziploc alimentàries o mànigues pastisseres).Cal que tot estigui molt sec.



Solicita demostración
05 April 2020