VEDELLA AMB BOLETS. 29/03/20

#Legumbres y platos de cuchara 29 marzo 2020



VEDELLA AMB BOLETS AL BRANDY


Aquesta vedella amb bolets és Molt fàcil de fer (està a cookidoo) i tant es pot fet amb talls plans tipus llata o rodó , com amb daus de 3 o 4 cms. tipus estofat.


Si utilitzeu bolets frescos o en conserva , no oblideu afegir la mateixa quantitat d’aigua o brou que diu la recepta que utilitzeu per hidratat els bolets secs.  


 Si volem aprofitar els 30 últims minuts de cocció al Varoma i fer l’acompanyament, és imprescindible no enfarinar la vedella, doncs si ho feu no produïren vapor suficient per cuinar al recipient Varoma. Llavors un cop acabada la cocció , podeu espessir la salseta amb una  mica de farina de blat de moro (Maizena)dissolta en aigua els 2 últims minuts o amb una picada d’ametlles torrades.


Jo en el meu cas he fet picada i dos acompanyaments, com es veu a la foto, patates i arròs.


BON PROFIT