TORRADETES DE SANTA TERESA “ TORRIJAS”. 31/03/20

#Cocción en varoma 31 marzo 2020



Avui hem fet un plat típic de Quaresma, que a la meva filla li encanta perquè té canyella i a mi m’encanta perquè es d’aprofitament. 


A tots ens queden trossos de pa cada dia i quan tens una Thermomix® el podem tornar a utilitzar sempre. El més important és guardar-lo amb una bossa de roba perquè s’assequi però no es floreixi. Si l’hem d’utilitzar més endavant per fer “torrijas”, ja l’hem d’eixugar tallat en llesques. De la mateixa manera, si l’hem d’utilitzar x fer-ne farina de galeta o un pudding també va bé que no s’assequi en trossos massa grossos.


El més original d’aquesta recepta és que es  cuina AL VAPOR  i aixó el fa menys fort de gust i més lleuger.


Els ingredients són molt bàsics : Pa sec en llesques, llet, pell de llimona, canyella (1 branca i en pols) , sucre i ous. S’utilitza paper film.


El resultat és sorprenent!!!!


La recepta és a Cookidoo i si algú de vosaltres hi està interessat i no hi té accès, que me la demani.