Tarta tatin 16/03/20

#Postres y dulces 17 marzo 2020



MOLT BON DIA Thermomix® ERS/ERES !!!!!!


La primera recepta que he fet per compartir és la “TARTA TATIN”  (Seguint la recepta de COOKIDOO)*


La recepta té 3 parts : la massa, el caramel i el farciment.


LA MASSA: el meu truc per tenir l’aigua ben freda és posar un gotet sobre la tapa i pesar un glaçó i la resta d’aigua. Mentre prepares la resta d’ingredients ja tindràs l’aigua al seu punt.


EL CARAMEL: A la recepta ens guia per fer el caramel amb una paella. Però jo he fet la recepta “Caramelo oscuro” de Cookidoo apte només per TM6 i que activa la nova funció “puntos de azucar”, el resultat és genial i també us l’ensenyaré, doncs me n’ha quedat de fet.


EL FARCIMENT:  No té cap misteri però el meu consell és afegir-hi canyella barrejada amb el sucre. En el meu cas en lloc de 5 pomes, hi ha 3 pomes i 2 peres.


* si no teniu accés a Cookidoo i vols la recepta , diga’m-ho per privat.