SOPA XINESA VEGETARIANA. 30/03/20

#Sopas y cremas 30 marzo 2020



SOPA XINESA VEGETARIANA


Aquesta sopa és un plat únic ideal per sopar i és molt ràpida de preparar.


INGREDIENTS per 2 persones:


1 pastanaga, 8 xampinyons, 1/2 ceba tendre , 6 mongetes tendres, 1/2 tomàquet , fideus d’arròs, 700gr.brou vegetal, 10gr salsa de soja, 20gr  oli, sal 1/2 cullaradeta de vinagre de poma, i llavors de sèsam torrat o cibulet per decorar.


PROCEDIMENT:


Posar al vas la pastanaga a trossos, els xampinyons i el tomàquet i trossejar 5 segons a vel 6. Afegir la ceba tallada a juliana, l’oli i la salsa de soja i 3minuts 120º(o varoma) girs invers i vel cullera. 


Incorporar el brou vegetal (en el meu cas 1/2 pastilla de brou vegetal i 1/2 pastilla de miso)i les mongetes verdes tallades a juliana i programar 15 minuts 100º girs invers i velocitat cullera.


Afegir els fideus i programar 3 minuts 100º gir invers i velocitat cullera. Acabem amb la sal, el pebre i el vinagre i programem 2 minuts 100º gir invers i velocitat cullera.