RATATOUILLE

#Verduras, hortalizas y ensaladas 01 abril 2020El RATATOUILLE és la variant francesa de la sanfaïna catalana, el Pisto de diferents llocs d’Espanya o altres mols plats semblants de la geografia Mediterrània , doncs es tracta d’un estofadet de les mateixes verdures amb diferents condiments i acabats. 


Ingredients:  ceba, pebrots variats, tomàquet, esberginia i carbassó.  Herbes provençals (en el nostre cas) sal , pebre i vinagre.
En el nostre cas he fet el Ratatouille Provençal i es tracta de fer un sofregit amb la ceba, pebrots i tomàquet (aromatitzat amb herbes provençals, llorer ,sal,pebre i sucre) i posar-lo a la basa d’un recipient apte x forn. Disposar-hi al damunt rotllanes de tomàquet , carbassó i esbergínia intercalats i abocar-hi a sobre una vinagreta de oli, Mòdena i herbes provençals, tapar-ho amb un full de forn humitejat uns 45minuts a 200º.


Hi ha molts altres tipus de Ratatouille , més bàsics i elaborats 100% a la Thermomix® . Podeu consultar-l’ós tots a cookidoo. (Ja sabeu si algú no hi té accèssit, que em demani recepta particularment)


Com tots els estofats, és un plat ideal per preparar d’un dia per l’altre. Prova’l i repetiràs.