Pastís de canyella

#Masas, panes y repostería 28 abril 2020Aquest pastís és per grans amants del gust de canyella, doncs no és un pa de pessic amb un aroma de canyella, sinó que el gust de la canyella impregna amb molta força tot el sabor del pastís, i ho fa també en diferents textures. Si t’agrada la canyella, l’has de provar !!!!!!!


INGREDIENTS: 4 cullerades de sucre, 3 cullerades de canyella en pols, 250gr de sucre, 250gr de farina, 2 culleradetes de llevadura química, 2 ous, 250gr de llet, 120gr de mantega fosa.
PROCEDIMENT: Pre- escalfar el forn a 180º i preparar el motlle metal.lic rectangular de 20x30cm o circular de 24cm forrant-lo amb paper de form. També pot ser de silicona.


1-Posar al vas 4 cullerades de sucre i 2 cullerades de canyella.Programar 10seg a vel 4. Reservar.


2- Posar al vas la farina, el sucre, la llevadura i l’altra cullerada de canyella.programar 10seg vel 4.


3-Afegir els ous i la llet i programar 30 seg a vel 4.


4-Incorporar la mantega fosa i programar 20 seg a vel 4


5- Abocar la meitats la massa al motlle, espolsar-hi la meitat de la barreja de sucre i canyella reservada. Acabar d’abocar-hi la resta de la massa a sobre i fer-ho a través d’una cullera per evitar que s’enfonsi el sucre. Acabar d’espolsar la resta de sucre i canyella per la superfície.


6. Enfornar 30 minuts aprox.. Deixar refredar dins el motlle uns 20 minuts. Desmotllar-lo i disposar-lo a sobre una reixeta fins que estigui fred del tot.