PASTA XINESA AMB VERDURETES I GAMBES AL CURRY

#Pastas y arroces 10 abril 2020

TALLARINES AMB VERDURES I LLAGOSTINS AL CURRY , és el nom d’aquesta recepta a la plataforma Cookidoo i si la feu seguint els passos surt una recepta espectacular i és molt atractiva per joves, i per això és la recepta que ha triat la meva filla per cuinar avui Divendres Sant.


He decidit fer-ne una publicació per 2 motius, en primer lloc perquè us la recomano moltíssim i en segon lloc perquè crec que puc aportar algun truqui que millora la recepta i també aprofitarem per fer un fons de nevera.


Els fideus xinesos poden ser de farina d’arròs, de farina de blat o de farina de llegums (Vermicelli); aquests últims són molt interessants doncs d’aparència es confonen amb els d’arròs i això ens pot facilitar incloure llegums amagats a la dieta d’alguns nens que no en volen menjar.  A la nostra recepta d’avui parla de coure els fideus en una olla i llavors afegir-los a la recepta que fem al Thermomix® , però si són dels que s’hidraten Per immersió durant 3 minuts en aigua bullint, els podem hidratat directament en la nostra salsa doncs queden més gustosos.


En La nostra recepta d’avui en lloc de llagostins són gambes congelades , però tan és gambes com llagostins, frescos o congelats , comprem-los sempre sencers doncs aprofitarem caps i closques per fer un fumet que ens servirà per fer una altra recepta un altre dia i el podem congelar.


Atreviu-vos amb la llet de coco i el curry. US SORPRENDRÀ !!!