PA DE PESSIC DE POMA 20/03/20

#Postres y dulces 20 marzo 2020



PA DE PESSIC DE POMA (3 TEXTURES)


Hola sóc la Txell, la filla de la gemma, i avui també he cuinat jo. Sempre m’ha agradat cuinar, i avui aprofitant una estona lliure d’aquest confinament,  he fet aquest pa de pessic de poma i canyella que m’encanta. Espero que us agradi.


INGREDIENTS:  4ous, 320gr de sucre, 190gr d’oli de girasol, 190gr. De llet( o crema de llet o llet evaporada), 1 iogurt (normal, desnatat o grec), 320gr. de farina de reposteria, 1 sobre de llevat químic, i canyella o sucre vainyillat (opcional). 3 pomes.




PROCEDIMENT:


1- Preescalfar el forn a 180º i preparar el motlle (mantega i farina) de 24cm.


2-LES POMES:  *pelar una poma, triturar-la amb la Thermomix® a vel 10 i reservar-la.


                           * la segona poma la pelarem, tallarem a quadrets i la posarem al microones 1min.


                           *la tercera poma la tallem a llunes finetes amb pell.


3- posar la papallona, 4 ous i el sucre i programar 6 min.37º vel 3 1/2


4- tornaré a programar 6min. Vel 3 1/2 (sense temp.)


5- afegir l’oli, la llet, el iogurt i la poma reservada . Programar 10 segons vel 2.


6- per últim incorporar la farina, el sobre de llevat, 1 culleradeta de canyella (opcional) i la segona poma cuita al microones.


7- retirar la papallona i acabar de barrejar amb l’espàtula. Abocar-ho al motlle i enfornarem aprox 35 minuts.(punxar fins que surti net)


La tercera poma és per decorar la part de dalt del pastís i si espolsa a sobre sucre( amb canyella o vainilla és opcional)


Si com en el meu cas utilitzeu un motlle de silicona, posarem a la base el sucre i canyella, després la poma i a sobre la massa. Si us sobre massa com a mi, podeu fer unes madalenes que he cuit 15 minuts.