Thermomix® Sabadell

Gemma Carreras Salas

QUAN ENTREU A LA BLOGOSFERA NOMÉS VEIEU LES 4 ÚLTIMES PUBLICACIONS, PER VEURE LES ANTERIORS S’HA DE BUSCAR MÉS AVALL , A L’INDEX DE CATEGORIES ON HI ESTÀN CLASSIFICADES. 

EL CONCURS SETMANAL ESTÀ A NOTÍCIES BLOG.  SORT!!!

Sempre m'ha encantat cuinar, però des  que fa 14 anys van regalar-me el meu primer Thermomix® ,( Si si , ho heu sentit bé, el Thermomix® és masculí doncs és un robot de cuina, què dic jo? ...és el millor robot de cuina!!!!!) poc a poc em vaig anar enamorant i ja no podria viure sense ell. Ara ja fa dotze anys que vaig decidir convertir el meu hobbie en un treball i disfruto encomanant la meva passió pel Thermomix® a meus amics, clients, i en molts casos ambdues coses. Siempre me encantó cocinar , pero desde hace 14 años me regalaron mi primer Thermomix® ( Si, si, habeis oido bién, el Thermomix® es masculino pues es un robot de cocina, ¿qué digo yo?Es el mejor robot de cocina) Poco a poco me fui enamorando y ya no podría vivir sin él. Hace ya doce años que decidí convertir mi hobbie en un trabajo y disfruto contagiando mi pasión por el Thermomix® a mis amigos, clientes, y en muchos casos ambas cosas.

QUAN ENTREU A LA BLOGOSFERA NOMÉS VEIEU LES 4 ÚLTIMES PUBLICACIONS, PER VEURE LES ANTERIORS S’HA DE BUSCAR MÉS AVALL , A L’INDEX DE CATEGORIES ON HI ESTÀN CLASSIFICADES. 

EL CONCURS SETMANAL ESTÀ A NOTÍCIES BLOG.  SORT!!!

Sempre m'ha encantat cuinar, però des  que fa 14 anys van regalar-me el meu primer Thermomix® ,( Si si , ho heu sentit bé, el Thermomix® és masculí doncs és un robot de cuina, què dic jo? ...és el millor robot de cuina!!!!!) poc a poc em vaig anar enamorant i ja no podria viure sense ell. Ara ja fa dotze anys que vaig decidir convertir el meu hobbie en un treball i disfruto encomanant la meva passió pel Thermomix® a meus amics, clients, i en molts casos ambdues coses. Siempre me encantó cocinar , pero desde hace 14 años me regalaron mi primer Thermomix® ( Si, si, habeis oido bién, el Thermomix® es masculino pues es un robot de cocina, ¿qué digo yo?Es el mejor robot de cocina) Poco a poco me fui enamorando y ya no podría vivir sin él. Hace ya doce años que decidí convertir mi hobbie en un trabajo y disfruto contagiando mi pasión por el Thermomix® a mis amigos, clientes, y en muchos casos ambas cosas.

OUS ESTRELLATS AMB PATATES

03 julio 2020
03 julio 2020



Des de fa uns anys és un plat molt de moda a moltes cartes de restaurants i és força complicat que te’l serveixin al punt, diguèssim que s’ha de saber trobar el punt de la patata, el punt de l’ou... doncs aquesta recepta hi és a Cookidoo i té una elaboració facilíssima  i un resultat espectacular.


INGREDIENTS: 500gr de patates , 1 culleradeta de sal, 100gr d’aigua, 100gr d’oli d’ove, 5 ous a temperatura ambient.




PREPARACIÖ:


1. Pelar i tallar les patates en rotllanes finetes (2-3mm de gruix), salar-les i deixar reservades. Crec que el tall de la patata és molt important per un bon resultat final.


2. Posar la papallona a les ganivetes. Posar al vas l’aigua i l’oli i escalfar 5 minuts/120º/vel.1


3. Afegir-hi les patates i programar 14minuts/120º/ gir invers/vel cullera


4. Disposar en un plat els ous i reventar lleugerament els rovells amb una forquilla.


5. Afegir al vas els ous i programar 7 seg/gir invers/vel cullera.


6. Deixar reposar a dins el vas sense obrir durant 3 minuts i servir. 


Els que vaig fer ahir per sopar els vaig acabar amb pernil un cop ja emplatat, però hagués pogut acabar el plat amb llenques fines de foie.  També es poden posar gambetes  crues pelades, o trossets de xoriço a dins del vas i remenar  , abans de tirar-hi  els ous.

Solicita demostración