Thermomix® Sabadell

Gemma Carreras Salas

QUAN ENTREU A LA BLOGOSFERA NOMÉS VEIEU LES 4 ÚLTIMES PUBLICACIONS, PER VEURE LES ANTERIORS S’HA DE BUSCAR MÉS AVALL , A L’INDEX DE CATEGORIES ON HI ESTÀN CLASSIFICADES. 

EL CONCURS SETMANAL ESTÀ A NOTÍCIES BLOG.  SORT!!!

Sempre m'ha encantat cuinar, però des  que fa 14 anys van regalar-me el meu primer Thermomix® ,( Si si , ho heu sentit bé, el Thermomix® és masculí doncs és un robot de cuina, què dic jo? ...és el millor robot de cuina!!!!!) poc a poc em vaig anar enamorant i ja no podria viure sense ell. Ara ja fa dotze anys que vaig decidir convertir el meu hobbie en un treball i disfruto encomanant la meva passió pel Thermomix® a meus amics, clients, i en molts casos ambdues coses. Siempre me encantó cocinar , pero desde hace 14 años me regalaron mi primer Thermomix® ( Si, si, habeis oido bién, el Thermomix® es masculino pues es un robot de cocina, ¿qué digo yo?Es el mejor robot de cocina) Poco a poco me fui enamorando y ya no podría vivir sin él. Hace ya doce años que decidí convertir mi hobbie en un trabajo y disfruto contagiando mi pasión por el Thermomix® a mis amigos, clientes, y en muchos casos ambas cosas.

QUAN ENTREU A LA BLOGOSFERA NOMÉS VEIEU LES 4 ÚLTIMES PUBLICACIONS, PER VEURE LES ANTERIORS S’HA DE BUSCAR MÉS AVALL , A L’INDEX DE CATEGORIES ON HI ESTÀN CLASSIFICADES. 

EL CONCURS SETMANAL ESTÀ A NOTÍCIES BLOG.  SORT!!!

Sempre m'ha encantat cuinar, però des  que fa 14 anys van regalar-me el meu primer Thermomix® ,( Si si , ho heu sentit bé, el Thermomix® és masculí doncs és un robot de cuina, què dic jo? ...és el millor robot de cuina!!!!!) poc a poc em vaig anar enamorant i ja no podria viure sense ell. Ara ja fa dotze anys que vaig decidir convertir el meu hobbie en un treball i disfruto encomanant la meva passió pel Thermomix® a meus amics, clients, i en molts casos ambdues coses. Siempre me encantó cocinar , pero desde hace 14 años me regalaron mi primer Thermomix® ( Si, si, habeis oido bién, el Thermomix® es masculino pues es un robot de cocina, ¿qué digo yo?Es el mejor robot de cocina) Poco a poco me fui enamorando y ya no podría vivir sin él. Hace ya doce años que decidí convertir mi hobbie en un trabajo y disfruto contagiando mi pasión por el Thermomix® a mis amigos, clientes, y en muchos casos ambas cosas.

MONA DE PASQUA ALTERNATIVA II 07/04/20

07 abril 2020
07 abril 2020

 


CONILLET DE PASQUA AMB PA DE PESSIC DE COCO


Ingredients pel PA DE PESSIC : 140gr farina de reposteria, 100gr de coco ratllat, 1 sobre de llevat químic, 1 pessic de sal, 4 ous, 100gr de sucre, 1 iogurt de coco i 100gr d’oli de girasol. Per la COBERTURA: 300gr de formatge crema, 100gr de sucre llustre, 350gr de nata de montar(35% MG).


PROCEDIMENT: Preescalfem el forn a 180º i preparem un motlle de 22-24 cm amb mantega. Reservem.  1. Posar al vas la farina i la meitat del coco ratllat ,el llevat i la sal. Pulveritzar 20segons ,vel 10 i reservar.


2. Batre els ous amb el sucre 20segons vel 3. Afegir el iogurt i l’oli i barrejar 10 segons vel 3. Incorporar la barreja seca reservada i programar 6 segons vel 2. Acabar d’embolcallar-lo amb l’espàtula i posar-lo al motlle engreixat. 


3. Enfornarem de 30 a 35 minuts. Desmotllar i deixar refredar sobra una reixeta.


4. Preparar la cobertura de crema de formatge. Fer 1er el sucre glas 20 segons vel 10, baixem cap al fons del vas i hi afegim el formatge crema ,ho barregem 10 segons vel 5 i ho retirarem a un bol . POsarem la papallona al vas i montarem la nata a vel 3.5 , i l’abocarem Al bol on hi teníem el formatge ensucrat. Ho barrejarem amb l’espàtula amb moviment suaus i ho reservem a la nevera.


5. Quan tot estigui ben fred, tallarem i procediren com es veu a les fotos. Rec obrint amb la crema de formatge i espolvorejant amb la resta del coco ratllat reservat.


 Amb el tall que es fa per marcar el cap, farem la cua. Les orelles poden ser de galeta i els ulls i la boca de botonets de xocolata.




Solicita demostración