MONA DE PASQUA ALTERNATIVA II 07/04/20

#Masas, panes y repostería 07 abril 2020

 


CONILLET DE PASQUA AMB PA DE PESSIC DE COCO


Ingredients pel PA DE PESSIC : 140gr farina de reposteria, 100gr de coco ratllat, 1 sobre de llevat químic, 1 pessic de sal, 4 ous, 100gr de sucre, 1 iogurt de coco i 100gr d’oli de girasol. Per la COBERTURA: 300gr de formatge crema, 100gr de sucre llustre, 350gr de nata de montar(35% MG).


PROCEDIMENT: Preescalfem el forn a 180º i preparem un motlle de 22-24 cm amb mantega. Reservem.  1. Posar al vas la farina i la meitat del coco ratllat ,el llevat i la sal. Pulveritzar 20segons ,vel 10 i reservar.


2. Batre els ous amb el sucre 20segons vel 3. Afegir el iogurt i l’oli i barrejar 10 segons vel 3. Incorporar la barreja seca reservada i programar 6 segons vel 2. Acabar d’embolcallar-lo amb l’espàtula i posar-lo al motlle engreixat. 


3. Enfornarem de 30 a 35 minuts. Desmotllar i deixar refredar sobra una reixeta.


4. Preparar la cobertura de crema de formatge. Fer 1er el sucre glas 20 segons vel 10, baixem cap al fons del vas i hi afegim el formatge crema ,ho barregem 10 segons vel 5 i ho retirarem a un bol . POsarem la papallona al vas i montarem la nata a vel 3.5 , i l’abocarem Al bol on hi teníem el formatge ensucrat. Ho barrejarem amb l’espàtula amb moviment suaus i ho reservem a la nevera.


5. Quan tot estigui ben fred, tallarem i procediren com es veu a les fotos. Rec obrint amb la crema de formatge i espolvorejant amb la resta del coco ratllat reservat.


 Amb el tall que es fa per marcar el cap, farem la cua. Les orelles poden ser de galeta i els ulls i la boca de botonets de xocolata.