Mandonguilles amb patates guisades 19/03/2020

#Cocción en varoma 19 marzo 2020



MANDONGUILLES AMB PATATES GUISADES (4 persones)


Aquest plat d’avui ja el feia amb la Tm31 i no segueixo cap recepta concreta, per tant un l’escriuré i la farem manual.


Les mandonguilles les he fet jo amb 2 pits de pollastre (tallats a tires i semicongelats , es piquen 4 segons a vel 4) 1/2 barra de pa sec i 3 llesques de pa de motlle (10 segons vel. 10) 2 ous . Barrejar-ho tot en un bol gros i salpebrar-ho amb alegria. Fer les mandonguilles i anar-les disposant en el recipient i la safata Varoma.


Per fer les patates guisades es comença amb un sofregit de cega i pebrot verd (100gr de ceba, 50gr.pebrot i 40gr.d’oli 8 minuts a varoma o 120º), s’hi afegeix 50gr. de tomàquet fregit. Es posa la papallona i s’hi van tallant 1 kg.de patates escapçades (“chascadas”), 750gr.de brou de pollastre (o aigua i brou concentrat).1 fulla de llorer.salpebrat al gust.


Es col.loca el varoma en la seva posició i es programa, 30 minuts ,varoma, gir invers i vel. Cullera.