Thermomix® Sabadell

Gemma Carreras Salas

QUAN ENTREU A LA BLOGOSFERA NOMÉS VEIEU LES 4 ÚLTIMES PUBLICACIONS, PER VEURE LES ANTERIORS S’HA DE BUSCAR MÉS AVALL , A L’INDEX DE CATEGORIES ON HI ESTÀN CLASSIFICADES. 

EL CONCURS SETMANAL ESTÀ A NOTÍCIES BLOG.  SORT!!!

Sempre m'ha encantat cuinar, però des  que fa 14 anys van regalar-me el meu primer Thermomix® ,( Si si , ho heu sentit bé, el Thermomix® és masculí doncs és un robot de cuina, què dic jo? ...és el millor robot de cuina!!!!!) poc a poc em vaig anar enamorant i ja no podria viure sense ell. Ara ja fa dotze anys que vaig decidir convertir el meu hobbie en un treball i disfruto encomanant la meva passió pel Thermomix® a meus amics, clients, i en molts casos ambdues coses. Siempre me encantó cocinar , pero desde hace 14 años me regalaron mi primer Thermomix® ( Si, si, habeis oido bién, el Thermomix® es masculino pues es un robot de cocina, ¿qué digo yo?Es el mejor robot de cocina) Poco a poco me fui enamorando y ya no podría vivir sin él. Hace ya doce años que decidí convertir mi hobbie en un trabajo y disfruto contagiando mi pasión por el Thermomix® a mis amigos, clientes, y en muchos casos ambas cosas.

QUAN ENTREU A LA BLOGOSFERA NOMÉS VEIEU LES 4 ÚLTIMES PUBLICACIONS, PER VEURE LES ANTERIORS S’HA DE BUSCAR MÉS AVALL , A L’INDEX DE CATEGORIES ON HI ESTÀN CLASSIFICADES. 

EL CONCURS SETMANAL ESTÀ A NOTÍCIES BLOG.  SORT!!!

Sempre m'ha encantat cuinar, però des  que fa 14 anys van regalar-me el meu primer Thermomix® ,( Si si , ho heu sentit bé, el Thermomix® és masculí doncs és un robot de cuina, què dic jo? ...és el millor robot de cuina!!!!!) poc a poc em vaig anar enamorant i ja no podria viure sense ell. Ara ja fa dotze anys que vaig decidir convertir el meu hobbie en un treball i disfruto encomanant la meva passió pel Thermomix® a meus amics, clients, i en molts casos ambdues coses. Siempre me encantó cocinar , pero desde hace 14 años me regalaron mi primer Thermomix® ( Si, si, habeis oido bién, el Thermomix® es masculino pues es un robot de cocina, ¿qué digo yo?Es el mejor robot de cocina) Poco a poco me fui enamorando y ya no podría vivir sin él. Hace ya doce años que decidí convertir mi hobbie en un trabajo y disfruto contagiando mi pasión por el Thermomix® a mis amigos, clientes, y en muchos casos ambas cosas.

FRICANDÓ. 19/04/20

20 April 2020
20 April 2020
Categoría:



El FRICANDÓ  és un dels plats de carn  més típics de la gastronomia catalana, en realitat és un guisat de vedella tallada fineta, amb suquet i bolets. També és típic a la primavera que es faci amb pèsols. Tan en un cas com en l’altre el que segur que no hi pot faltar és una bona i abundant PICADA.


INGREDIENTS:


PICADA: 1 nyora seca sense cua ni llavors, 75gr d’ametlles torrades, 5 o 6 avellanes torrades i opcional s’hi pot posar 1 anou, uns quants pinyons torrat, 1 gra d’all i julivert. Amb el vas sec programar 10 segons a velocitat 6. Reservar-la.


CARN de vedella tallada fineta,  de 800gr a 1 Kg, la millor és la llata o culata però el principal és que sigui tendre. En farem trossos d’aprox . 5/7cms per 7/10cms. Els salpebrerem i els enfarinarem molt poc.


Bolets: 25 gr de bolets deshidratats i 350gr d’aigua calenta per hidratat-los. Si s’utilitzen Bolets en conserva, cal esbandir-los bé al raig d’aigua i ho farem amb el cistellet.


Altres: 150gr de ceba, (opcional 1 all), 2 tomacons de sucar pa, 100gr d’oli ,  100gr de conyac.


PROCEDIMENT:


HIdratarem els bolets si son secs o els esbandirem si son en conserva. Prepararem la picada.


Començarem el sofregit posant al vas l’oli, l’escalfem 3 minuts a 120º ( o varoma) i hi posem la ceba tallada a trossos de 3 o 4 cms. Ho sofregim 10 minuts a 120º i vel 1. Trossegem 4 seg.vel 4. Afegim els tomacons , sal i pebre i programem 5 minuts varoma vel 1.
Mentrestant preparem la carn i l’afegirem al vas disposant els talls d’un en un plans al voltant de les ganivet es. Programem 2 minuts varoma gir invers i vel cullera.


Hi incorporem la picada reservada, els bolets (si son secs amb l’aigua de remullar-l’ós i si son en conserva, cal afegir-hi 350gr d’aigua o brou de carn ) i el conyac ( o vi blanc). Programem 30 minuts varoma gir invers i vel cullera.  


Bon Profit !!!

Solicita demostración
20 April 2020