Thermomix® Sabadell

Gemma Carreras Salas

QUAN ENTREU A LA BLOGOSFERA NOMÉS VEIEU LES 4 ÚLTIMES PUBLICACIONS, PER VEURE LES ANTERIORS S’HA DE BUSCAR MÉS AVALL , A L’INDEX DE CATEGORIES ON HI ESTÀN CLASSIFICADES. 

EL CONCURS SETMANAL ESTÀ A NOTÍCIES BLOG.  SORT!!!

Sempre m'ha encantat cuinar, però des  que fa 14 anys van regalar-me el meu primer Thermomix® ,( Si si , ho heu sentit bé, el Thermomix® és masculí doncs és un robot de cuina, què dic jo? ...és el millor robot de cuina!!!!!) poc a poc em vaig anar enamorant i ja no podria viure sense ell. Ara ja fa dotze anys que vaig decidir convertir el meu hobbie en un treball i disfruto encomanant la meva passió pel Thermomix® a meus amics, clients, i en molts casos ambdues coses. Siempre me encantó cocinar , pero desde hace 14 años me regalaron mi primer Thermomix® ( Si, si, habeis oido bién, el Thermomix® es masculino pues es un robot de cocina, ¿qué digo yo?Es el mejor robot de cocina) Poco a poco me fui enamorando y ya no podría vivir sin él. Hace ya doce años que decidí convertir mi hobbie en un trabajo y disfruto contagiando mi pasión por el Thermomix® a mis amigos, clientes, y en muchos casos ambas cosas.

QUAN ENTREU A LA BLOGOSFERA NOMÉS VEIEU LES 4 ÚLTIMES PUBLICACIONS, PER VEURE LES ANTERIORS S’HA DE BUSCAR MÉS AVALL , A L’INDEX DE CATEGORIES ON HI ESTÀN CLASSIFICADES. 

EL CONCURS SETMANAL ESTÀ A NOTÍCIES BLOG.  SORT!!!

Sempre m'ha encantat cuinar, però des  que fa 14 anys van regalar-me el meu primer Thermomix® ,( Si si , ho heu sentit bé, el Thermomix® és masculí doncs és un robot de cuina, què dic jo? ...és el millor robot de cuina!!!!!) poc a poc em vaig anar enamorant i ja no podria viure sense ell. Ara ja fa dotze anys que vaig decidir convertir el meu hobbie en un treball i disfruto encomanant la meva passió pel Thermomix® a meus amics, clients, i en molts casos ambdues coses. Siempre me encantó cocinar , pero desde hace 14 años me regalaron mi primer Thermomix® ( Si, si, habeis oido bién, el Thermomix® es masculino pues es un robot de cocina, ¿qué digo yo?Es el mejor robot de cocina) Poco a poco me fui enamorando y ya no podría vivir sin él. Hace ya doce años que decidí convertir mi hobbie en un trabajo y disfruto contagiando mi pasión por el Thermomix® a mis amigos, clientes, y en muchos casos ambas cosas.

CROQUETES D’APROFITAMENT 26/03/20

27 marzo 2020
27 marzo 2020



CROQUETES 


Les croquetes poden ser de moltíssims sabors, carn, peix, verdures, formatges i quantitat inimaginable de  combinacions , però el que totes tenen en comú és una beixamel que els hi dona la textura característica per la part de dins i per fora un arrebossat de farina de galeta (pa ratllat), que fa que quedi cruixent al fregir-les.


En concret si busqueu a Cookidoo.es, en surten 29 .  Jo volia fer-ne unes per aprofitar la carn del bullit del caldo( pollastre, gallina, carn de vedella, pastanagues) i unes restes de pollastre a l’ast (amb la pell per donar gustet de rostit). He començat esmicolant-ho tot i trossejar a la Thermomix® a vel 7 o 8 i reservar-ho en una safata tipus canelons on després ho poguem barrejar amb la beixamel. També podem decidir fer diferents textures amb els ingredients.


LA BEIXAMEL:  les beixamels són tot un món també, però el que sempre tenen és farina enrossida amb mantega i/o oli i llet i/o brous . Variants més habituals , amb ceba, nou moscada, xampinyons....


Per fer les meves d’avui, he seguit com a guia la recepta de cookidoo “Croquetas de cocido madrileño”, amb les segúents variacions:  no he posat ous durs. He sofregit la ceba amb meitat d’oli i meitat de mantega. 


Les beixamels sempre es couen a 100º i velocitat 4, i el temps varia en funció de la quantitat de greix de la llet utilitzada, hi ha receptes que oscil·len entre 8 o 15 minuts. El meu CONSELL  és  escoltar-la i quan canvia el soroll , ja no sona a líquid sinó que ja ha espessat, li queden 2 minuts de cocció. El meu “TRUQUI” per a la beixamel de les croquetes és ,quan canvia el soroll afegir-hi pel bocal 1 rovell d’ou(reservar la clara per arrebossar l’endemà)


Abocar la beixamel sobre el trinxat reservat , barrejar-ho tot bé i tapar-ho amb paper film enganxat a la pasta. Deixar reposar a la nevera mínim 12 hores. Fer les formes , passar-les per ou batut i farina de galeta. Fregir . BON PROFIT!! 



Solicita demostración