Thermomix® Sabadell

Gemma Carreras Salas

QUAN ENTREU A LA BLOGOSFERA NOMÉS VEIEU LES 4 ÚLTIMES PUBLICACIONS, PER VEURE LES ANTERIORS S’HA DE BUSCAR MÉS AVALL , A L’INDEX DE CATEGORIES ON HI ESTÀN CLASSIFICADES. 

EL CONCURS SETMANAL ESTÀ A NOTÍCIES BLOG.  SORT!!!

Sempre m'ha encantat cuinar, però des  que fa 14 anys van regalar-me el meu primer Thermomix® ,( Si si , ho heu sentit bé, el Thermomix® és masculí doncs és un robot de cuina, què dic jo? ...és el millor robot de cuina!!!!!) poc a poc em vaig anar enamorant i ja no podria viure sense ell. Ara ja fa dotze anys que vaig decidir convertir el meu hobbie en un treball i disfruto encomanant la meva passió pel Thermomix® a meus amics, clients, i en molts casos ambdues coses. Siempre me encantó cocinar , pero desde hace 14 años me regalaron mi primer Thermomix® ( Si, si, habeis oido bién, el Thermomix® es masculino pues es un robot de cocina, ¿qué digo yo?Es el mejor robot de cocina) Poco a poco me fui enamorando y ya no podría vivir sin él. Hace ya doce años que decidí convertir mi hobbie en un trabajo y disfruto contagiando mi pasión por el Thermomix® a mis amigos, clientes, y en muchos casos ambas cosas.

QUAN ENTREU A LA BLOGOSFERA NOMÉS VEIEU LES 4 ÚLTIMES PUBLICACIONS, PER VEURE LES ANTERIORS S’HA DE BUSCAR MÉS AVALL , A L’INDEX DE CATEGORIES ON HI ESTÀN CLASSIFICADES. 

EL CONCURS SETMANAL ESTÀ A NOTÍCIES BLOG.  SORT!!!

Sempre m'ha encantat cuinar, però des  que fa 14 anys van regalar-me el meu primer Thermomix® ,( Si si , ho heu sentit bé, el Thermomix® és masculí doncs és un robot de cuina, què dic jo? ...és el millor robot de cuina!!!!!) poc a poc em vaig anar enamorant i ja no podria viure sense ell. Ara ja fa dotze anys que vaig decidir convertir el meu hobbie en un treball i disfruto encomanant la meva passió pel Thermomix® a meus amics, clients, i en molts casos ambdues coses. Siempre me encantó cocinar , pero desde hace 14 años me regalaron mi primer Thermomix® ( Si, si, habeis oido bién, el Thermomix® es masculino pues es un robot de cocina, ¿qué digo yo?Es el mejor robot de cocina) Poco a poco me fui enamorando y ya no podría vivir sin él. Hace ya doce años que decidí convertir mi hobbie en un trabajo y disfruto contagiando mi pasión por el Thermomix® a mis amigos, clientes, y en muchos casos ambas cosas.

CANELONS 13/04/20

13 April 2020
13 April 2020
Categoría:

CANELONS  , són plaques de pasta en les que s’enrotlla el farciment, en aquest cas de rostit de carns variades, però poden ser de peix, verdures, bolets....


Les plaques poden ser de les precuinades que sols necessiten remull o seques i s’han de coure.  Fer bullir aigua salada en una olla baixa i ample i quan bulli alegre tirar.hi unes gotetes d’oli i anar-hi posant 2 o 3 plaques, un altre raret d’oli i 2 o 3 plaques més, i així fins a 20 plaques . Coure-les uns 10 o 12 minuts i refredar-les passant-les per aigua freda per parar la cocció. Assecar-les sobre un drap i deixar-les refredar.


El farciment de rostit és el de la recepta del cookidoo, amb carn de vedella, un pit de pollastre i carn de porc , la recepta parla de 600gr (20 canelons) i  podeu fer-ne fins a 900g (30 canelons) augmentant uns minuts el temps de cocció . El tomàquet jo us recomano 2 tomacons de sucar pa. Abans de posar la farina aboqueu el contingut del rostit en una safata ampla i treieu la fulla de llorer i si la consistència d’algún tros de carn és més dura que la resta , poseu-l’ós al vas i trossejeu 2 segons a vel 4, llavors Afegiu la resta i continueu amb la recepta.


Quan feu la beixamel, si us agrada més clareta, Afegiu 100gr més de llet.



Solicita demostración
13 April 2020