CANELONS 13/04/20

#Pastas y arroces 13 abril 2020

CANELONS  , són plaques de pasta en les que s’enrotlla el farciment, en aquest cas de rostit de carns variades, però poden ser de peix, verdures, bolets....


Les plaques poden ser de les precuinades que sols necessiten remull o seques i s’han de coure.  Fer bullir aigua salada en una olla baixa i ample i quan bulli alegre tirar.hi unes gotetes d’oli i anar-hi posant 2 o 3 plaques, un altre raret d’oli i 2 o 3 plaques més, i així fins a 20 plaques . Coure-les uns 10 o 12 minuts i refredar-les passant-les per aigua freda per parar la cocció. Assecar-les sobre un drap i deixar-les refredar.


El farciment de rostit és el de la recepta del cookidoo, amb carn de vedella, un pit de pollastre i carn de porc , la recepta parla de 600gr (20 canelons) i  podeu fer-ne fins a 900g (30 canelons) augmentant uns minuts el temps de cocció . El tomàquet jo us recomano 2 tomacons de sucar pa. Abans de posar la farina aboqueu el contingut del rostit en una safata ampla i treieu la fulla de llorer i si la consistència d’algún tros de carn és més dura que la resta , poseu-l’ós al vas i trossejeu 2 segons a vel 4, llavors Afegiu la resta i continueu amb la recepta.


Quan feu la beixamel, si us agrada més clareta, Afegiu 100gr més de llet.