advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Sabadell

Gemma Carreras Salas

QUAN ENTREU A LA BLOGOSFERA NOMÉS VEIEU LES 4 ÚLTIMES PUBLICACIONS, PER VEURE LES ANTERIORS S’HA DE BUSCAR MÉS AVALL , A L’INDEX DE CATEGORIES ON HI ESTÀN CLASSIFICADES. 

EL CONCURS SETMANAL ESTÀ A NOTÍCIES BLOG.  SORT!!!

Sempre m'ha encantat cuinar, però des  que fa 14 anys van regalar-me el meu primer Thermomix® ,( Si si , ho heu sentit bé, el Thermomix® és masculí doncs és un robot de cuina, què dic jo? ...és el millor robot de cuina!!!!!) poc a poc em vaig anar enamorant i ja no podria viure sense ell. Ara ja fa dotze anys que vaig decidir convertir el meu hobbie en un treball i disfruto encomanant la meva passió pel Thermomix® a meus amics, clients, i en molts casos ambdues coses. Siempre me encantó cocinar , pero desde hace 14 años me regalaron mi primer Thermomix® ( Si, si, habeis oido bién, el Thermomix® es masculino pues es un robot de cocina, ¿qué digo yo?Es el mejor robot de cocina) Poco a poco me fui enamorando y ya no podría vivir sin él. Hace ya doce años que decidí convertir mi hobbie en un trabajo y disfruto contagiando mi pasión por el Thermomix® a mis amigos, clientes, y en muchos casos ambas cosas.

QUAN ENTREU A LA BLOGOSFERA NOMÉS VEIEU LES 4 ÚLTIMES PUBLICACIONS, PER VEURE LES ANTERIORS S’HA DE BUSCAR MÉS AVALL , A L’INDEX DE CATEGORIES ON HI ESTÀN CLASSIFICADES. 

EL CONCURS SETMANAL ESTÀ A NOTÍCIES BLOG.  SORT!!!

Sempre m'ha encantat cuinar, però des  que fa 14 anys van regalar-me el meu primer Thermomix® ,( Si si , ho heu sentit bé, el Thermomix® és masculí doncs és un robot de cuina, què dic jo? ...és el millor robot de cuina!!!!!) poc a poc em vaig anar enamorant i ja no podria viure sense ell. Ara ja fa dotze anys que vaig decidir convertir el meu hobbie en un treball i disfruto encomanant la meva passió pel Thermomix® a meus amics, clients, i en molts casos ambdues coses. Siempre me encantó cocinar , pero desde hace 14 años me regalaron mi primer Thermomix® ( Si, si, habeis oido bién, el Thermomix® es masculino pues es un robot de cocina, ¿qué digo yo?Es el mejor robot de cocina) Poco a poco me fui enamorando y ya no podría vivir sin él. Hace ya doce años que decidí convertir mi hobbie en un trabajo y disfruto contagiando mi pasión por el Thermomix® a mis amigos, clientes, y en muchos casos ambas cosas.

Comprar Thermomix®

POLLASTRE ROSTIT 1 de maig 2020

01 May 2020
01 May 2020
Categoría:



La recepta de POLLASTRE ROSTIT que avui us ensenyo ja la feia amb la tm31, després amb la TM5 i ara amb la TM6 i l’única cosa que varia és que amb els 2 últims models el vas té més capacitat i n’hi cap més. 


INGREDIENTS:


80gr d’oli d’oliva i 40gr de llard de porc ibèric (“manteca “) , 100gr de ceba de Figueres tallada en Juliana, alls( 1 o 2 és opcional) ,  1 tomacó de sucar pa , de 8 a 10 quarts de darrera de pollastre (sense pell i separats caixeta i sobre cuixa), sal i pebre, 1 fulla de llorer i 200gr de Conyac.




PROCEDIMENT:


*1*Posem al vas l’oli i el llard i ho escalfem 4 minuts 120º ( o Varoma per les tm31) vel 2.


*2*Sense obrir el vas programem 4 minuts més, 120º, gir invers i vel 2 mentre afegim pel bocal la ceba tallada en juliana,i els alls laminats.


*3* Incorporem el pollastre i el tomacó partit pel mig i programem 8 minuts ,120º, gir invers i vel cullera


*4* afegim el conyac, la sal i el pebre i la fulla de llorer. Programem 40 minuts , temp varoma, gir invers i velocitat cullera.


NOTA: Per aconseguir el color rosset  i gust de rostit és molt important utilitzar llard.


Si voleu aprofitar el temps de cocció a temperatura varoma per fer un acompanyament  en el recipient varoma jo us aconsello arròs en vasets o motlle (mirar proporcions en publicació a la blogosfera en categoria de cocció en varoma) els últims 15 minuts de cocció. D’aquesta manera afavorim que evaporada l’alcohol del cognac .  Si fem un acompanyament de patates o verdures hem d’evitar que caigui aigua al vas , doncs el pollastre quedaria més “bullit”.


VARIANT:  Si volem que aquest rostit sigui com un POLLASTRE A LA CATALANA, podem afegir-hi prunes i pinyons remullats prèviament en el cognac.



Solicita demostración
01 May 2020
icon-print-2