Panellets

#Postres y dulces 27 octubre 2018

Ja tenim la castanyada a la cantonada, i sembla que aquest any el fred també!




US PROPOSO UN CONCURS PER ESCOLLIR ELS MILLORS PANELLETS!!!!


Enviar 1 foto a escamilla.monell.marta@ithermomix.es  fins el 6 de Novembre


Com que no els podré tastar, els criteris de selecció seran només amb les fotos: Els panellets més tradicionals, els més innovadors, amb els millors ajudants, cuiners, ingredients, etc...


Així que podeu ser tant tradicionals o originals con vulgueu!!!!!!!


Podeu enviar fins a 3 fotos per persona.


Hi haurà molts premis (Founde de Xocolata, motllos per forn i Varoma, raspalls per les ganivetes TMX...)



Us deixo totes les quantitats de cada ingredient i les explicacions resumides:



Alguns trucs perquè els nostres panallets no tinguin res a envejar als de pastisseria:


PINYONS: Un cop la boleta de massa està feta, preparar 2 bols: un amb clara d'ou una mica batuda i l'altre amb tots els pinyons. Posar el panellet en el 1r bol pq es mulli i després en el 2n per enganxar-hi els pinyons. Pintar amb batut i al forn.


AMETLLES: Un cop la boleta de massa està feta, preparar 2 bols: un amb rovell d'ou batut i l'altre amb tots els pinyons. Posa el panellet en el 1r bol pq es mulli, després en el 2n per enganxar-hi les ametlles, i pintar amb rovell per sobre.


COCO: Barrejar la massa amb la mateixa quantitat de coco i fer la forma. Pintar la punta amb el rovell d'ou.


CODONY: Tallar una tira llarga de codony i posar-la sobre un rectangle de massa de panellet (com si fessiu canelons). Un cop enrotllat tallar a "rodanxes" de 1 o 2 cm.



*******


Se acerca la CASTAÑADA... ¿ya tienes los panellets preparados? pues aquí os dejo la receta facilita para hacerlos con tu Thermomix® , Con concurso incluido!!!