Nutella casolana i saludable

#Postres y dulces 20 mayo 2020

Crema d'avellanes i garrofa amb només 3 ingredients:



  • 300g. Avellanes

  • 200g. Farina de Garrofa (Si voleu fer vosaltres mateixos la farina de garrofa podeu clicar aquí

  • 300g. llet o beguda vegetal


Posem les avellanes al got i triturem 20 seg/vel 9. Baixem les restes de la paret amb l'espàtula. Barregem 1 min 30 seg/vel 3.  i després 2 min/vel 2.5.


Si els últims minuts mireu pel forat de la tapa veureu com un cop fetes pols, les avellanes comencen a treure l'oli i es comença a convertir en una crema que ja es pot untar.


En aquest pas ja podrieu acabar i tenir una CREMA D'AVELLANES boníssima!!!!!



Si volem el toc de xocolata seguim:


Afegim la farina de garrofa (o també es podria fer amb cacau pur en pols) (o colacao en una versió menys saludable) i la llet


1min Velocitat 3.


Espereu al final per tirar els ultims grams de llet, així podeu ajustar com més us agradi la cremositat.


Es guarda molts dies en un pot hermètic. Si fa molta calor es pot posar a la nevera perquè duri més...tot i que a casa, un cop feta dura pocs dies ;)



Al coockidoo també trobareu la recepta de Crema de Cacao Casera