Bon Sant Jordi

#Masas, panes y repostería 23 abril 2020

Feliç i confinada diada!!!! 


Aqui podeu recuperar el post on us explicava com fer el Pa de Sant Jordi


Avui us explico una altra alternativa que és el Milfulles de sobrassada i formatge 


(aviseu-me si no teniu cookidoo i us envio la recepta sencera)


Fem la massa i la deixem reposar en forma de bola dins d’un bol previament pintat amb oli perque no s’enganxi. Ha de doblar el seu volum (Seran almenys uns 30 minuts)


Un cop tenim la massa ben estirada hi posem la sobrassada i el formatge. 



 Despres fem 5 tires verticals i les posem una sobre l’altra: 



Ara tallem en 5 parts iguals (com si fessim llesques gruixudes de pa d motlle) i les posem dins del motlle preparat, i deixem reposat almenys mitja hora amb un drap humit a sobre perquè no s’assequi.


Ja podem enfornat 35-40 minuts a 200ºC



Bon profit ;)