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Marta Albir Españo

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BRAÇ DE GITANO DE SALMÓ FUMAT AMB ALVOCAT

23 septiembre 2014
23 septiembre 2014
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  INGREDIENTS: - Pa de pessic, fet segons el llibre (Genovés) - 200 gr. de salmó fumat - 500 gr. de nata per a muntar - 1 alvocat gran o be 2 de petits INGREDIENTES: - Bizcocho Genovés, según la receta del libro - 200 gr. de salmón ahumado - 500 gr. de nata para montar - 1 aguacate grande o bien 2 pequeños     Fer una planxa de pa de pessic ("bizcocho genovés") tal i com explica el llibre. Posar al forn a 180 graus uns 8 minuts Deixar refredar. Hacer una base de bizcocho genovés tal como está explicado en el libro. Poner en el horno a 180 grados unos 8 minutos Dejar enfriar.   Triturar 100 gr. de salmó fumat durant 30 segons a velocitat de 5 a 10 progressivament Posar la papallona Afegir la nata Posar a velocitat 4 fins que munti (anar amb compte de no fer-ne mantega) Tallar a làmines gruixudetes l'alvocat. Muntar el Braç de Gitano Estendre damunt del marbre paper film que sobresurti uns 10 cm a banda i banda del pa de pessic. Posar-hi a sobre el pa de pessic. Estendre al damunt la nata de salmó. Pel damunt de la nata alternar tires de salmó reservat prèviament amb tires d'alvocat. Enrotllar Reservar unes quantes hores a la nevera. Retirar el paper film, i estarà a punt per a servir. Triturar 100 gr. de salmón ahumado durante 30 segundos a velocidad de 5 a 10 progresivamente Poner la mariposa Añadir la nata Poner a velocidad 4 hasta que monte (con cuidado de no obtener mantequilla) Cortar el aguacate a láminas más bien gruesas. Montar el Brazo Extender papel film sobre el mármol de forma que sobresalga unos 10 cm a cada lado de la base. Poner el bizcocho encima. Extender la nata de salmón por encima. Alternar tiras de salmón, reservado previamente, con tiras de aguacate poniéndolas sobre la nata de salmón. Enrollar Reservar unas cuantas horas en la nevera. Retirar el papel film, y estará a punto para servir.   BRAÇ DE GITANO DE SALMÓ FUMAT AMB ALVOCAT        

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23 septiembre 2014