BRAÇ DE GITANO DE SALMÓ FUMAT AMB ALVOCAT

#Postres y dulces 23 septiembre 2014

 INGREDIENTS:- Pa de pessic, fet segons el llibre (Genovés)- 200 gr. de salmó fumat- 500 gr. de nata per a muntar- 1 alvocat gran o be 2 de petitsINGREDIENTES:- Bizcocho Genovés, según la receta del libro- 200 gr. de salmón ahumado- 500 gr. de nata para montar- 1 aguacate grande o bien 2 pequeños BRAÇ DE GITANO DE SALMÓ FUMAT AMB ALVOCAT Fer una planxa de pa de pessic ("bizcocho genovés") tal i com explica el llibre.Posar al forn a 180 graus uns 8 minutsDeixar refredar.Hacer una base de bizcocho genovés tal como está explicado en el libro.Poner en el horno a 180 grados unos 8 minutosDejar enfriar. Triturar 100 gr. de salmó fumat durant 30 segons a velocitat de 5 a 10 progressivamentPosar la papallonaAfegir la nataPosar a velocitat 4 fins que munti (anar amb compte de no fer-ne mantega)Tallar a làmines gruixudetes l'alvocat.Muntar el Braç de GitanoEstendre damunt del marbre paper film que sobresurti uns 10 cm a banda i banda del pa de pessic. Posar-hi a sobre el pa de pessic.Estendre al damunt la nata de salmó.Pel damunt de la nata alternar tires de salmó reservat prèviament amb tires d'alvocat.EnrotllarReservar unes quantes hores a la nevera. Retirar el paper film, i estarà a punt per a servir.Triturar 100 gr. de salmón ahumado durante 30 segundos a velocidad de 5 a 10 progresivamentePoner la mariposaAñadir la nataPoner a velocidad 4 hasta que monte (con cuidado de no obtener mantequilla)Cortar el aguacate a láminas más bien gruesas.Montar el BrazoExtender papel film sobre el mármol de forma que sobresalga unos 10 cm a cada lado de la base. Poner el bizcocho encima.Extender la nata de salmón por encima.Alternar tiras de salmón, reservado previamente, con tiras de aguacate poniéndolas sobre la nata de salmón.EnrollarReservar unas cuantas horas en la nevera. Retirar el papel film, y estará a punto para servir. BRAÇ DE GITANO DE SALMÓ FUMAT AMB ALVOCAT