Croquetes de pernil ibèric

#Aperitivos, entrantes y tapas 09 febrero 2021

Ingredients:


700 ml llet


300 ml nata liquida de cuinar


1 os de pernil 


1 ceba  ( uns 160 g.)


60 gr oli d’oliva 0.4 º


33 gr mantega


170 gr pernil iberic


93 gr farina


Sal , pebre i nou moscada


Farina, pa ratllat i 3 ous per arrebossar


Pas a pas:


el primer pas és infusionar la llet i la nata líquida amb l’òs de pernil perquè agafi tot el seu gust. Reservem


Posem el pernil el vas i programarem Turbo d’1 segon tres vegades. si volem que els trossos de pernil no es trobin quan mengem les croquetes, haurem de repetir aquest pas. reservem


 posem l’oli , la mantega i la ceba triturem 3 segons a velocitat 5. sofregim durant 3 minuts temperatura 120 velocitat 1. afegim la farina i tornem a sofregir 3 minuts més temperatura 120 velocitat 2.


Afegim la llet q hem infusionsat, Sal, pebre i nou moscada barregem 10 segons velocitat 6. 


Posem dues cullerades del pernil reservat i programem 8 minuts temperatura 120 velocitat 2. deixem reposar cinc minuts. afegim la resta de pernil i remenem amb l’espàtula. 


Guardem la massa a la nevera un mínim de 8 hores.


un cop reposada la massa, fem les formes i primer enfarinem, despres les passem per l’ou batut i finalment el pa ratllat




si voleu podeu seguir la recepta de Croquetas de jamon con bechamel rápida i adaptar els ingredients.