Bona diada de Sant Jordi

#Masas, panes y repostería 19 abril 2021

Ja s’acosta Sant Jordi... un dels meus dies preferits de l’any!!


ja teniu preparats els ingredients pel Pa de Sant Jordi? aqui us deixo algunes receptes:


Pels més tradicionals Pa de Sant Jordi


Pels q volen variar una mica Milfulles de sobrassada i formatge


i pels més innovadors, ara us explico com fer Roses de pa:




Ingredients i preparació:


posem 230 g de llet, 25 g de llevat premsat fresc, 30 g d’oli d’oliva verge extra, 1 ou i 30 g de sucre barregem 1 minut 37° velocitat 2.


afegim 220 g de farina de força, 220 g de farina de blat i una cullaradeta de Sal, amassem 1 minut espiga. treiem la massa del vas i fem una bola que deixarem reposar en un bol tapat amb un drap durant uns 20-30 minuts




Eestirem la massa fent una forma rectangular d’uns 30x40 cm. posem la sobrassada i el formatge ben repartit i ho enrotllem començant per la part més ample, fins a tenir un cilindre. 



tallem a rodanxes de dos o tres dits i les col·loquem en el motllo prèviament untat amb mantega o oli.




deixem llevar uns 30 minuts més, pintem tota la superfície amb un ou batut  i posem al forn durant 25 minuts a 180°


Que passeu una mooolt bona diada!!!


trieu la opció q trieu, l’important es fer-la amb molt d’AMOR!


Bon SANT JORDI ;)