Thermomix® Sabadell

Marta Escamilla Monell

Bienvenidos a mi blogosfera!

Aqui quiero compartir mis recetas favoritas y trucos para sacar el máximo partido a tu Themomix ;)

***********************

Benvinguts a la meva blogosfera!!

Aquí aniré penjant les meves receptes preferides i alguns trucs i suggeriments per poder treure tot el suc a la Thermomix® ;)

Bienvenidos a mi blogosfera!

Aqui quiero compartir mis recetas favoritas y trucos para sacar el máximo partido a tu Themomix ;)

***********************

Benvinguts a la meva blogosfera!!

Aquí aniré penjant les meves receptes preferides i alguns trucs i suggeriments per poder treure tot el suc a la Thermomix® ;)

Bona diada de Sant Jordi

19 April 2021
19 April 2021

Ja s’acosta Sant Jordi... un dels meus dies preferits de l’any!!


ja teniu preparats els ingredients pel Pa de Sant Jordi? aqui us deixo algunes receptes:


Pels més tradicionals Pa de Sant Jordi


Pels q volen variar una mica Milfulles de sobrassada i formatge


i pels més innovadors, ara us explico com fer Roses de pa:




Ingredients i preparació:


posem 230 g de llet, 25 g de llevat premsat fresc, 30 g d’oli d’oliva verge extra, 1 ou i 30 g de sucre barregem 1 minut 37° velocitat 2.


afegim 220 g de farina de força, 220 g de farina de blat i una cullaradeta de Sal, amassem 1 minut espiga. treiem la massa del vas i fem una bola que deixarem reposar en un bol tapat amb un drap durant uns 20-30 minuts




Eestirem la massa fent una forma rectangular d’uns 30x40 cm. posem la sobrassada i el formatge ben repartit i ho enrotllem començant per la part més ample, fins a tenir un cilindre. 



tallem a rodanxes de dos o tres dits i les col·loquem en el motllo prèviament untat amb mantega o oli.




deixem llevar uns 30 minuts més, pintem tota la superfície amb un ou batut  i posem al forn durant 25 minuts a 180°


Que passeu una mooolt bona diada!!!


trieu la opció q trieu, l’important es fer-la amb molt d’AMOR!


Bon SANT JORDI ;)


Solicita demostración