Base de Pizza de coliflor
#Masas, panes y repostería 04 diciembre 2020
Per un Divendres diferent, Una base de pizza diferent!! sense farina ni llevat.
Posarem 50 g de formatge 10 segons velocitat 10
Afegim 350 g de coliflor i triturem 10 segons a velocitat 10
Afegim 1 ou, 30 g d’oli, mitja cullerada de sal, una mica de pebre i dues cullerades d’Orenga i triturem 20 segons a velocitat 4. Amb l’ajuda de l’espàtula baixem tot el que he quedat a les parets del vas i tornem a programar 20 segons més velocitat 4
Extenem tota la massa en un motllo rodó o rectangle i fornegem uns 15 minuts a 180°. Si es molt gruixuda haures de deixar-la uns minuts més.
Hi afegim els ingredients que vulguem a sobre (pernil, baco, carbasso, alberginia, ceba, esparrecs, xampinyons, formatges...) i una mica d’orenga a sobre de tot.
I tornem 20 minuts més al forn
Bon profit i bon pont