Crema de carabassa i coliflor, salmó amb verduretes i crumble de pomes i peres

#Pescados y mariscos 19 noviembre 2020

Aprofitem al màxim el temps que estem a la cuina. 


Com modificar la recepta Crema de calabaza y coliflor al tomillo, per tenir també un segon plat i un postre al mateix temps.




ingredients:


75 g Ceba o Porro


1 gra d’all


400 g Carabassa a trossos


300g Coliflor


1/2 cull farigola seca


4 lloms d salmó (o filets d peix blanc)


1 carbassó


2 pastanagues


8 tomaquets cherry


1 cull. Suc de llimona


2 pomes o peres


40 g sucre


80g farina


40g mantega


600g Aigua


50g formatge fresc o cremos


30g Oli


sal i pebre


primer posem la farina, el sucre i la mantega 10 segons v.5


ho posem en una plata al forn 20minuts a 180 ºC


Comencem la recepta guiada, si teniu cookidoo.


posem la ceba, all i oli Sofregim 3 minuts 120ºC (amb TM31 Temperatura Varoma) v.1


afegir la carbassa i la colifllor 2 minuts 120ºC (amb TM31 Temperatura Varoma) v.1


Afegir l’aigua i el caldo concentrat 30 minuts Temperatura Varoma v.1


Mentrestant tallem un rectangle de paper de forn per preparar els lloms de salmó (o qualsequalsevol altre peix) salpebrem i podem afegir un raig de suc de llimona o una mica d’oli d’oliva. hi afegim tomàquets Cherry tallats per la meitat i ho emboliquem fent un paquetet com una papillote.


En un altre tros rectangle de paper de forn hi posem les pomes i les peres tallades a trossos petits o a làmines, hi afegim canyella i també ho emboliquem.


Posem el peix i la fruita a la safata Varoma


Tallem el carbassó per la meitat i amb un pelador anem fent tires amples i fem el mateix amb la pastanaga. posem el carbassó i la pastanaga el recipient varoma, i hi col·loquem la safata sobre. Posem la tapa al varoma.


Quan queden 20 minuts per acabar la crema posem el Varoma.


Afegim el formatge i la farigola Triturem 1 minut v.10


muntem el crumble combinant capes d’esmicolat de galetes amb els trossos de poma i pera.  Per donar-li un Acabat més cruixent es pot posar al forn a 180° 10 minuts acabat més cruixent es pot posar al forn a 180° 10 minuts bon profit.



podeu veure el video del taller aquí




bon profit